Promoții și oferte speciale la cadouri de iarnă 2020 de la Selgot.ro!

Anul trecut pe vremea asta nu am fi crezut că acum vom sta cu nasul lipit de geam privind la fulgii de zăpadă care se topesc ușor la aterizarea pe caldarâmul încă destul de cald.


Mașini nu prea mai sunt ca să oprească la semafor, pentru că mai toate localitățile din jurul Bucureștiului sunt în carantina impuse de oficialități.


E un început de toamnă plumburiu, iar la radio Mihaela Runceanu cântă ușor: “Ce poate fi mai trist ca despărțirea…”


Ce poate fi mai trist? Poate ca și de Sfântul Andrei 2021 să fim tot izolați în casă și să ne ferim unii de alții sub pretextul izolării fizice (adică, izolării sociale, ca să vorbim mai pe de-a dreptul)...


Dar să ne scuturăm de gândurile sumbre și să ne gândim cum să ne facem viața mai frumoasă în pandemie. Și cum putem ca să obținem asta decât cu ajutorul cadourilor comandate online!


La Selgot.ro au promoții și oferte speciale în perioada asta, deși, teoretic Vinerea Neagră s-a cam dus. Dar noi, românii, suntem maeștri în a împrumuta și adapta sărbătorile altora la specificul mioritic, chiar și dacă ele sunt unele 100% legate de shopping-ul compulsiv.


Așadar, ce cadouri să comandăm pentru a pune sub brad la un preț bun anul acesta?


Mai întâi pentru copii, pentru că ei au întotdeauna prioritate și sunt primii chemați la scotocit în desaga lui MOș Crăciun după darul perfect.


Acum te întreb dacă ești părinte: ce nu are copilul tău de câțiva anișori și și-ar dori mult de tot?


Un smartphone de ultima generație? O tabletă doldora de joculețe și desene animate? Un robot pe care să îl construiască chiar el? O păpușă vorbitoare care să reacționeze la ceea ce i se spune de parcă ar fi o ființă umană? Un joc cu sute de piese de lego? Multe-multe creioane colorate? 


Da, toate acestea, dar și ceva în plus... Ce crezi că ar mai vrea? Ce să fie oare? 


Un loc unde să fie el singur cu jocurile lor copilărești, cu poveștile lui, cu universul lui total diferit de al adulților. 


Tu unde aveai locul tău secret? 


Eu îmi construisem în curte un cort improvizat din cearceafuri și o pătură…


Poate copilul tău are ghinionul ca să stea la bloc, iar acum poate că nici nu are cu cine se juca, pentru că e pandemie, nu-i așa?


Tocmai de aceea o să se bucure la maxim dacă că Moș Crăciun o să-i aducă anul acesta … un cort de joaca tip castel, pentru copii, albastru, așa, ca azurul cerului de vară.





Pentru voi, adulții, pe selgot.ro, uite un cadou extrem de util, de care ai dus mare lipsă la carantina anterioară: pelerina pentru frizerie și coafor, 140x100 cm, impermeabilă, neagră.





E o pelerină profesională (deși la preț modic), dar cum coronavirusul ăsta ne-a făcut să ne descoperim valențe inclusiv de frizeri, e tare bună la casa omului, nu-i așa?


Și o ultimă propunere de cadou e una foarte specială. Cum ar fi dacă sub brad ai găsi acest radio retro vintage, carcasa lemn, putere 9W, CR 1103? Nu aduce puțin cu radioul din casa bunicilor?





Mi se pare o frumoasă reîntoarcere la niște vremuri în care viața era mai simplă, dar mult mai frumoasă.


Mi-e dor de iernile de odinioară, grele, dar frumoase, când ieșeam la joacă afară după bunul plac cu orele. Acele vremuri când stăteam cu gașca de copii până seara târziu, chiar dacă era ger și aveam cu toții năsucurile roșii ca gogoșarii, dar nu ne înduram să intrăm la căldură înăuntru. Nu erau atâtea pericole, nu erau atâtea device-uri care să ne fure timpul și părți consistente de suflet.


MI-e dor de acele vacanțe de iarnă când trăiam cu adevărat fiecare clipă și când îmi doream ca totul să rămână mereu așa, să nu treacă secundele, minutele, orele, săptămânile… 


E 30 noiembrie, afară ninge liniștit ca într-un pastel de Alecsandri, iar Mirabela Dauer cântă acum un cântec nostalgic.


Intră și tu pe selgot.ro și alege cadouri de suflet pentru niște zile de decembrie pe care, dacă vrei, le poți face să fie unele de neuitat. Asta în ciuda tuturor corbilor care visează la apocalipse!


Datele complete ale firmei de care v-am zis sunt următoarele:




SC Selgot Company Srl

str. Mihai Eminescu nr. 80, Petrești, jud. Alba

Luni - Vineri: 8:30 - 16:30


www.selgot.ro

contact@selgot.ro

tel.0754-32- 906 / 0747-497-899

 


Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!