Genți damă stil office din piele natură găsești la Pelero.ro!

Mai sunt puține zile până la finele lui 2020 și mă gândeam cam ce cadou frumos pot ca să îmi fac eu însămi.


Chiar așa! Sunt motiv de bucurie și cadourile primite de la cei dragi, însă așa, pentru sufletul meu, m-am gândit că nu e deloc greșit dacă îmi dăruiesc și eu însămi ceva cu adevărat fain. Dar și util, pentru cu lucruri inutile mi-am tot cumpărat în ultimele luni pe fondul pandemiei.


Din fericire, se pare că am trecut de faza de shopping compulsiv, ceea ce este foarte bine, din moment ce astrologii ne tot amenință că și 2021 va fi un an dificil pe plan financiar. Și nu doar financiar.


Păi eu zic așa: dacă tot va fi o perioadă provocatoare, o geantă nouă colorată într-o nuanță veselă este perfectă pentru mine, tu ce zici?


Știu, o să fim băgați cu forța în casă sau nu vom fi lăsați să ieșim și să mergem unde ne poftește inima dacă nu ne vaccinăm cu minunea de ser menținut la gheață de la Pfizer, dar o geantă office nouă chiar nu are cum să îmi strice.


Mai ales dacă ales dacă este una chic de la Peloro.ro! E magazinul ăla online unde au o mulțime de genți damă, genți bărbați, portofele piele, poșete de lux s.a.m.d.


Cum am intrat în magazinul online de care vă zic a și văzut una cu un model tare interesant. Unde mai pui că este și made in Italia, deci prin definiție ceva deosebit, nu o chinezărie de doi bani care să se rupă și să se decoloreze dup doar 2 - 3 purtări.


Geanta All Shook Up (click pe poză pentru detalii și preț)





Geanta asta care mi-a plăcut din prima este extrem de cool, are o eleganță deosebită dată nu atât de model (deși nici el nu este de lepădat!), cât de nuanțele coloristice.


Acum, trebuie zis că nu face parte din categoria de genți damă din acelea în care bagi lejer și laptopul, și cinci dosare și trusa de machiaj și telefonul și portofelul cu bani, chei și carduri și agenda și nu știu câte markere, pixuri, ba chiar și unul sau două stilouri cu rezervele de rigoare (așa, ca să fie acolo!).


Nu, nici gând!


Este o gentuță de mers mai degrabă la întâlnirile de afaceri (evident, când vom primi OK de la stăpânire ca să mergem nestingheriți la terase sau chiar la birou).


Femeile din generațiile mai vechi probabil că vor recunoaște modelul acesteia, deoarece este unul clasic (dar reinterpretat, așa cum este moda acum indiferent că vorbim de haine, genți sau gastronomie!).


Ideea este că arată într-un mare fel coloristic, dar în același timp este și relativ încăpătoare, extrem de bine împărțită în interior.


Are un compartiment mare, generos, dar și trei buzunare pentru telefon, portofelul cu acte și chei, plus alte chestii necesare.


La exterior este realizată din piele natură, dar nici căptușeala nu este de ignorat, fiind extrem de plăcută la atingere.


Eu zic că dimensiunile de 24 x 18 x 13 cm sunt perfecte pentru o geantă, ca să nu mai vorbim că în afară de mânerul fix, mai are și unul din piele, detașabil, lung, pentru a fi purtată mai comod.


Evident, ca să fie darul pe care mi-l fac singură complet în acest final de 2020, mai o să îmi comand și o geantă office mare, pentru pus de toate în ea.


Geanta Star Sign (click pe poză pentru detalii și preț)



Am ales-o pe aceasta, extrem de încăpătoare: 35 x 27 x 12 cm, într-o culoare caldă maro camel.


Are un imprimeu la modă anul viitor, este din piele naturală și mi se pare un model ușor de potrivit la orice outfit business.


Eleganță și utilitate, iată ce caracterizează acest accesoriu de damă produs la fel ca și gentuța anterioară tot în Italia.


Are două mânere lungi care o fac ușor de purtat pe umăr, se închide dublu, cu fermoar și clapetă și, ca orice geantă office care se respectă, în partea inferioară este protejată de patru piciorușe.


La interior prezintă o împărțire foarte bună, având două compartimente mari delimitate printr-un buzunar care se închide ferm cu un fermoar.


Căptușeala este textilă, dar de bună calitate, nu din fâș din acela precum gențile de duzină.


Cam asta am ales eu din magazinul Peloro.ro astăzi. Tu ce geantă de damă italienească din piele naturală ți-ai lua de acolo în această perioadă cu multe, foarte mult promoții?


3 comentarii:

  1. ce frumoase sunt gentuțele astea! sigur îmi comand și eu una!

    RăspundețiȘtergere
  2. genți din piele naturală made Italia... uite un cadou pe care și eu merită ca să mi-l fac acum, de Sărbători! merci Giulia de idee:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu plăcere! Să-mi scrii ce ți-ai ales de pe peloro.ro, Iuli!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!