Șosete femei, scurte și colorate, pentru un plus de vitalitate!

Știai că și dacă cumperi un set de șosete scurte pentru femei “made in Romania” poți să ajuți la supraviețuirea afacerilor autohtone anul acesta?

----------------

Cuprins:


De ce merită să cumperi mai multe românești în această perioadă

Șosete cu motive tradiționale de la Ciserom Sebeș Alba

Șosete scurte colorate, pentru un moral ridicat în pandemie

---------------


De ce merită să cumperi mai multe românești în această perioadă


Trăim niște vremuri extrem de speciale, în care apar tot soiul de teorii, care de care mai fanteziste (sau nu!), referitoare la ceea ce ne așteaptă în viitorul relativ apropiat, mai exact până prin 2025.


Unul dintre aceste curente de gândire încearcă să trezească patriotismul în sufletul românilor, să mențină legătura cu rădăcinile neamului din care ne tragem, iar asta se poate face inclusiv prin cumpărarea prioritară de produse românești.


Dacă ne amintim, inclusiv prin 2008-2009 exista acest îndemn, cu scopul declarat de a-i ajuta pe antreprenorii autohtoni ca să reziste crizei.


Dacă atunci se întâmpla asta, cu atât mai mult e nevoie de acest lucru acum, în perioada în care se combină periculos criza sanitară cu una economică și cu dorința unora de a uniformiza întreaga planetă.


Tocmai de aceea, acum, când stăm vrând-nevrând mai mult pe acasă, ar trebui să ne orientăm spre produse românești nu doar când este vorba de mâncare, ci și de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.


Unul dintre acele lucruri de care nu ne putem lipsi în primăvara asta nici acasă, nici dacă ieșim pe afară (cu sau fără declarație pe proprie răspundere) sunt… șosetele scurte! 


Iar niște șosete din bumbac de la Ciserom sunt fix ceea ce ne trebuie pentru a ne crește moralul și a nu pierde conexiunea cu neamul din care facem parte. Adică legătura pe verticală cu Pământul (a se citi: cu rădăcinile noastre).


Șosete cu motive tradiționale de la Ciserom Sebeș Alba


Nimic ciudat în ceea ce vă spun: puteți cumpăra acum de la această fabrică de ciorapi din Sebeș Alba, Ciserom, șosete cu modele naționale pentru femei care au calitatea că îți vor crește vibrația instant dacă le porți. (Și pentru bărbați există un astfel de set de cinci perechi cu motive tradiționale românești, deci și ei merită ca să și le comande chiar acum!).


șosete românești



Unde mai pui că la ieșirea din casă în blugi sau într-un echipament sport, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, chiar dacă simbolurile etno nu vor fi vizibile pentru alții, acestea te vor face să te simți mult mai bine. Asta chiar dacă vom fi obligați să purtăm mască și în locurile publice încă o lungă perioadă de timp și de acum înainte. Aceste șosete cu motive românești vor fi pentru aceia ce le poartă un simbol de rezistență mioritică, de mândrie împotriva tsunami-ului globalist care ar vrea să ne includă în masa amorfă a unor terrieni lipsiți de personalitate. Și chiar nu trebuie să fii conspiraționist ca să cumperi în principal produse realizate în România. Este un semn de normalitate!


De ce să porți șosete de calitate proastă produse în China sau în Turcia, când ai acum, doar la un click distanță de tine niște produse de foarte bună calitate, românești 100%?


Șosete scurte colorate, pentru un moral ridicat în pandemie


Și dacă tot îți comanzi de la Ciserom Sebeș pachetul de șosete etno de damă sau pentru bărbați, mai pune alături și un set de șosete SMILEY FACE, pentru că nu vei regreta.


șosete bumbac multicolore





Vrei mai mult? Atunci alege pachetul de șosete SMILEY FACE pentru cupluri de la Ciserom Sebeș Alba unde sunt 14 perechi de șosete foarte colorate: 7 pentru Ea, 7 pentru El.


Asta pentru că zâmbetul este o armă grozavă în lupta cu pandemia. Și dacă nu putem să fim văzuți că zâmbim prin măștile opace (asta dacă nu ne procurăm măști transparente “tip Șoșoacă”, evident!), măcar să zâmbim… cu picioarele! Șosetele vesele Smiley Face ne ajută cu prisosință să facem asta!


Iar niște picioare vesele sunt mai zglobii, mai tentate să dănțuiască, să alerge, să se plimbe, să Trăiască, nu doar să Supraviețuiască! 


Practica mersului pe jos, atât de recomandată de medicii de pretutindeni, poate ajuta inclusiv la dilatarea bronhiilor și la prevenirea unor inflamații ale căilor respiratorii, precum ar fi bronșita. În unele cazuri mai simple, are același efect ca un sirop de dilatare a bronhiilor.


În timpul plimbării (pe afară, dar în izolare o poți face și prin casă!), corpul nostru eliberează o cantitate mai mare de endorfină, un hormon produs de glanda pituitară responsabil pentru sentimentul de bucurie și relaxare. Când o persoană începe să pășească, să danseze, să țopăie vesel, produce automat endorfine.


Stimulii pe care îi primim atunci când mergem ne sporesc coordonarea și fac creierul nostru capabil să răspundă la tot mai mulți stimuli, fie că sunt vizuali, tactili, sonori și olfactivi.


Chiar dacă vom fi în carantină absolută și vom sta mai mult prin casă, deocamdată dansul și cântatul nu sunt interzise. Nici măcar jocurile populare care ne conectează foarte bine cu strămoșii. 


Deci recomandarea mea este ca să vă pune șosetele cu motive tradiționale sau șosetele colorate nostim pe care tocmai le-ați comandat la preț modic de pe site-ul www.shop.ciserom.ro și să dănțuiți până vă vor bate vecinii în țeavă sau, de ce nu, până se vor molipsi și ei: nu de coronavirus, ci de veselia voastră debordantă!



Contact - Informații despre CISEROM SA


  • Adresa: 515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78

  • TELEFON: +40 258 732785 / 732116 / 733287

  • FAX: +40 258 731146

  • EMAIL: ciserom@ciserom.ro

  • www.shop.ciserom.ro

5 comentarii:

  1. ce frumoase sunt!!!
    sigur o să-mi cumpăr și eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. E trist că în România femeile nu mai poartă ciorapi eleganți
    Eu am dresuri de la Sebeș și sunt mulțumită de ele

    RăspundețiȘtergere
  3. Super sosetele, multumesc pentru recomandare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Au lucruri foarte dragute, multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!