Ce fel de carne proaspata de porc comanzi online?

 Ce fel de carne proaspata de porc comanizi online?



Sa alegi o bucata grozava de carne proaspata de porc din care sa faci ceva delicios nu este un lucru simplu. Decat daca vei comanda ceea ce ai nevoie de la Carmangeria Moldovan! 



Cateva sfaturi de alegere a produselor din carne care merita amintite:


Carnea de porc trebuie sa fie roz, fara vase sparte, suprafata sa fie uscata, fara un miros disgratios. Acestea sunt adevaruri comune. Cu toate acestea, nuanta carnii poate varia usor in functie de modul in care a fost crescut animalul, tipul de hrana ce i s-a dat in perioada vietii.


Este totusi foarte important ca grasimea sa fie distribuita pe carne cat mai uniform posibil. Termenul de „marmorare”, care este de obicei folosit de macelari pentru a descrie cea mai buna bucata carne de porc, este de asemenea potrivit aici. Este clar ca grasimea se depune diferit in diferite parti, dar taieturile in zonele cu grasime vor fi cele mai moi si mai usor de facut.


Oasele de porc


Bucatile cu oase au un merit incontestabil. La gatit, osul joaca rolul unui adevarat radiator: el mentine caldura mai mult la gatit  (si cu cat carnea este mai aproape de os, cu atat carnea dureaza mai mult timp sa se pregateasca), lasa bucata aleasa ca sa se gateasca incet, astfel incat ca sucurile sunt distribuite in interior.

Carnea de acest fel se dovedeste a fi mai suculenta decat de obicei. 


La Carmangeriamoldovan.ro o sa gasesti cele mai bune produse din carne: carne proaspata de porc, vita, hamburgeri, vestitii mici dupa retete romanesti, carne tocata, mezeluri, carnati, chiar si diferite produse lactate. Este ca si cum ai avea rude la tara ca pe vremuri, in copilarie cand toata lumea manca sanatos, fara sa fie un trend acest fapt de viata, ci o normalitate.


La Carmangeria Moldovan au niste produse grozave. Mi-am amintit de aromele mezelurilor din copilarie, cand carnatii de Craciun erau preparati de bunica erau foarte gustosi, nu ce gasesti la supermarket-urile straine. Pentru gurmanzi, produsele de la carmangeria Moldovan sunt un must have. In plus, vei intalni o echipa cu adevarat profesionista.


Uite niste carnati pe care sigur i-ai manca pofticios acum, de Sarbatori:



A fi capabil sa ofere clientului o experienta buna de cumparaturi, fara indoiala, este unul dintre principalii factori care vor face ca afacerea Moldovan sa iasa in evidenta. 


Caracteristicile carnii de porc


Carnea de porc este cea mai usor digerabila carne dupa miel, iar grasimea de porc este mult mai putin daunatoare decat carnea de vita pentru inima si vasele de sange. 


O alta trasatura distinctiva a carnii de porc este continutul ridicat de vitamine B, cu care nici carnea de vita, nici mielul nu se pot lauda. Mamele tinere sunt sfatuite sa manance pulpe de porc, deoarece carnea din aceasta parte a carcasei de porc contribuie la producerea laptelui matern.


In general, carnea de porc este diferita de alte tipuri de carne prin urmatoarele caracteristici:


  • culoare mai deschisa a tesutului muscular;

  • prezenta straturilor de grasime in interiorul carnii, asa numita marmorare;

  • prezenta grasimii in chip generos: un strat gros de grasime subcutanata;

  • o grasime interna alba.


Carnea animalelor adulte (porcilor) este rosie pal, densa, cu marmorare pronuntata. Trebuie precizat ca animalele bine hranite vor avea o culoare roz-rosu cu o tenta gri, o consistenta delicata si elastica, in timp ce animalele subhranite vor avea o culoare rosie mai suculenta.


Este general acceptat ca, cu cat carnea de porc este mai usoara si mai grasa, cu atat este mai apreciata.


Carnea de porc este bogata in zinc si magneziu, asa ca consumul ei are un efect pozitiv asupra potentei si functionarii sistemului cardiovascular. Carnea de porc contine, de asemenea, aminoacidul lizina, care este esential pentru formarea corecta a oaselor.


O portie de ficat de porc contine atata vitamina B12 cat are nevoie organismul uman pentru o luna. Untura de porc este bogata in seleniu si acid arahidonic, care, atunci cand este consumata cu moderatie, o face un bun antidepresiv.


Trebuie remarcat mai ales ca grasimea de porc nu este inferioara grasimii din produsele lactate in ceea ce priveste digestibilitatea sa, depasind carnea de vita si mielul in acest sens. In compozitia sa, contine pana la 23 mg% vitamina E care prezinta proprietati antioxidante, 50% acid oleic si 6% acid linoleic - cei mai importanti acizi grasi nesaturati.


Daca comparam carnea de porc si carnea de vita in ceea ce priveste continutul de tesut conjunctiv, atunci este mai putin din carnea de porc si este distribuita mai uniform pe volumul carcasei. Prin urmare, carnea de porc fierbe mai bine, iar consistenta produselor culinare din ea este mai complexa.


Rinichii si ficatul de porc contin o importanta vitamina biotina, care joaca un rol important in metabolismul carbohidratilor, interactionand cu hormonul pancreatic insulina:


Date de contact:


Moldovan Carmangerie SRL

Registrul Comertului: j12/1635/1994, CIF: RO6224937


I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj

delivery@cmdn.ro

0747051900


Un comentariu:

  1. Mr. Jackpot - Dr. MCD
    Mr. 서울특별 출장안마 Jackpot. Find a Casino & 구리 출장샵 Hotel - 안산 출장안마 Las Vegas, NV. The best 제주 출장마사지 & luckiest online slots at Dr. Jackpot. With jackpot wins, amazing promotions 전주 출장샵 and top slot

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!