SEOLIFEDIGITAL.ro: lansata in 1 ianuarie 2022 - prima zi de libertate!


 Stii cum socoteau pe vremuri soldatii in termen cate zile mai sunt pana la liberare? Asa am socotit si eu in ultima saptamana: AMR 6, AMR 5…. AMR 1…. Si gata!!! Uite ca a sosit si ziua cea mare… Bun venit LIBERARE din lanturile muncii in exces!!!


Seolifedigital.ro - locul unde este bine sa te inscrii chiar de azi!


De azi dau drumul site-ului meu de avocatura virtuala si nu numai de avocatura… Visez la asta de multi ani de zile… Mai precis de vreo 12 ani… Sa fie o intamplare? Evident ca NU! Acum, in anul Tigrului de Apa, cand si dupa zodiacul euroean sortii imi sunt favorabili, voi lucra la cel mai grozav proiect: unul de optimizare nu doar din punct  de vedere juridic a vietii clientilor mei: seolifedigital.


Nu, nu e deloc ceea ce pare la prima vedere… Nu este nimic artificial in proiectul meu… Dupa decenii de avocatura, dupa aceleasi decenii in care am facut tot soiul de cursuri de dezvoltare personala, acum am posibilitatea de a oferi din prea plinul sufletului meu acelora ce au nevoie de ajutor…


SEO LIFE DIGITAL va fi o platforma care va primi oameni buni aflati intr-un moment mai greu al vietii lor si unde pot sa fie ascultati de o Balanta cu ascedentul in Leu care a trecut la randul ei prin suficiente experiente de viata pentru a putea gasi acele instrumente care sa le fie de ajutor.


Consultatii juridice online, dar nu numai atat


Da, sunt avocat, dar nu fac parte din lumea cruda a acelora fara suflet. Puteam sa fiu la absolvirea facultatii ce vreau eu (procuror, judecator), dar am ales sa fiu un sprijin pentru aceia ce sunt in dificultate, care nu au la cine sa apeleze. Mai mult decat atat, am facut si o mica escala ca magistrat si nu mi-a placut deloc: vreau sa ajut oameni, nu sa se rezume totul la dosare… Un om cu o problema juridica sau potential juridica nu va fi niciodata doar cateva foi de hartie capsate intr-un dosar. ba chiar mai rau, dupa cum merg acum lucrurile, nici macar nu va mai fi vorba de foi fizice… Totul va fi digital… Si nu imi place asta… 


Stii, tu acela care ai citit pana aici, eu am fost fana declarata si foarte romantica a scrisorilor acelea scrise cu cerneala, puse in plic si duse la cutia postala… Acum, il auzeam pe Ion Cristoiu pe YouTube ca nici macar cerneala nu prea se ma gaseste la magazin…


Din nou voi fi impotriva curentului si vreau ca in anul 2022 sa scriu cat de mult pot pe hartie gandurile mele (robotii n-au decat sa isi roada circuitele de ciuda, dar nu vor avea acces la ele!!!).


Ieri, 31 decembrie 2021, spre seara, in timp ce majoritatea butona de zor pe telefon, eu citeam poezii. Ati auzit de Clarissa Emanuela Damian? Mi se pare o poeta exceptionala… Daca vei intra pe platforma mea juridico-sufleteasca o sa vezi ca o sa iti recit cateva poezi de-ale ei… Au sa iti placa si tie, sunt sigura de asta…


Vrei o mostra ca sa iti trezesc gustul pentru frumos?"Timpul reciclează bătăile secundarelor.

Inimile se recunosc din priviri. Sângele se strigă pe nume. Degetele restaurează prezentul perfect. Viața se întoarce verde din oglindă."


Te invit pe seolifedigital.ro pentru ca vei avea parte de multe surprize frumoase… O sa fie si un grup privat si niste pagini speciale care te vor interesa.


Daca faci parte dintre cei nascuti dupa 2000 probabil ca te vei plictisi, desi voi posta si sub form audio articolele de acolo , pentru aceia care nu doar ca au uitat sa scrie, ci si sa citeasca. Sau pur si simplu nu mai au rabdare sa faca asta…


Vreau sa fac si o revista juridica lunara, pentru cei ce se vor inscrie acolo, pe care o vor primi gratuit pe email. Nu te speria! Nu este vorba de un limbaj de lemn, nici de subiecte care nu te vor interesa! Totul va fi explicat sub forma de poveste, pentru oameni obisnuiti.


Ma ocup de advertoriale de vreo zece ani, deci cred ca mai pricep sa scriu pentru oricine, asa cum in vremurile bune puteam discuta la tribunal cu oricine, fie mama casnica analfabeta sau academician.

Avocat cu un consilier de dezvoltare personala la pachet


O sa fie o platforma mai ales pentru aceia care nu au neaparat un proces pe rol, ci vor sa evite unul in perioada asta, asa cum nici la medic nu merg decat in caz de urgenta.


Fiind consilier de dezvoltare personala autorizat, formator,  avand cunostinte de tarot, numerologie, EFT si multe alte domenii din acestea, mai neconventionate, va garantez ca nu o sa te plictisesti acolo.


Si, daca ai o afacere online la inceput de drum care nu are vizibilitate pe Google, te pot ajuta cu un audit seo gratuit si apoi, daca vrei cu ceva sfaturi si actiuni practice ca sa ajungi pe prima pagina si sa ramai acolo fara sa dai mii de euro (pe care cu sigurnata nici nu ii ai acum, la demararea acestei afaceri). Plus ca vei avea ca bonus si un avocat langa tine, nu doar un specialist seo…


Asadar te invit anul acesta sa vii alaturi de mine intr-un ambitios proiect digital care sa iti optimizeze viata reala, chiar daca o va face cu mijloace digitale. Hai sa lasam inteligenta artificiala la nivelul de unealta, nu de stapana a noastra. Hai sa nu ne pierdem umanitatea, empatia si vom razbi si prin vremurile astea extrem de provocatoare.


Seolifedigital.ro - platforma juridica si mai mult de cat atat pe care te invit ca sa vii alaturi de mine chiar de azi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!