Geluri UV bune si ieftine, ideale pentru tine!

Tot scotocind pe net dupa diverse cosmetice primavaratice, am dat in magazinul online Buymag.ro peste o paleta impresionanta de geluri UV la preturi mici.

Nu cred ca mai exista femeie in ziua de azi, preocupata de a arata cat de cat bine, care sa nu fi auzit despre aceste produse utilizate cu mult succes in realizarea unor manichiuri frumoase.
In principiu, aceste geluri uv sunt de patru feluri: de baza, de constructie, de finisare si pentru french. Se mai pot gasi, de asemenea, diverse geluri uv de camuflaj, dar si geluri uv 3 in 1.
Se pot aplica fie pe unghiile false cu ajutorul unor sabloane, dar si direct pe unghiile naturale, spre a le conferi o rezistenta suplimentara.
In cel de-al doilea caz, ele sunt un excelent inlocuitor de lac intaritor de unghii, dovada ca se pot intalni tot mai multe femei ce folosesc gel uv ieftin in acest scop.
Si pentru ca tot aminteam de preturi, poti ca sa iti comanzi cosmetice de la Buymag.ro  dupa voia inimii, pentru ca desi sunt de o calitate foarte buna, nici nu o sa iti cheltuiesti pentru a le achizitiona toti banii de pe card.
Vrei un gel uv ieftin intr-o culoare la moda in 2017? Nicio problema! Gasesti orice nuanta visata in magazinul online de care iti spun.
Dar eu sunt de parere ca decat sa iti iei o singura culoare, mai bine te orientezi spre un un set color Lila Rossa cu 36 culori Summer series, care nu costa decat 120 de lei.



Gelurile sunt puse in recipiente de cata 5 ml, sunt in nuante pastel si sunt ideale pentru colorarea totala a unghiilor, pentru o manichiura french sau pentru o manichiura cu un model la moda in acest an.
Se pot aplica fie intr-un singur strat, fie in mai multe si se intaresc cu ajutorul lampii UV/LED foarte rapid.
Daca nu aveti deja o asemenea lampa, o puteti comanda tot de pe site-ul Buymag.ro, la un pret foarte convenabil.
Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid (GLS), iar transportul costa 8 lei in Bucuresti si 15 lei in celelalte orase din tara.



Mai mult decat atat, daca produsele cosmetice comandate depasesc valoarea de 199 lei, livrarea coletului la adresa mentionata de catre clienta se face in mod gratuit.
Va invit si pe voi ca sa profitati de oferta de produse cosmetice din magazinul Buymag.ro. Eu deja am facut-o!

2 comentarii:

  1. roman iuliana izabela10/3/17 6:24 a.m.

    buna ziua.gelurile UV sunt foarte bune si frumoase.merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta cand voi dori sa am un blog,voi apela la serviciile Megahost.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!