10 motive pentru care meriți să ai domenii web personale în 2023

 Există multe motive pentru care trebuie ca să ai propriul nume de domeniu ca să ai noroc pe web:


1. Îți conferă o prezență reală online


Indiferent dacă ești blogger profesionist, dacă postezi poze din vacanță sau, mai important, îți începi propria afacere, având propriul nume de domeniu web vei fi la fel de important ca toți oamenii importanți de pe internet. Acesta este primul pas important în construirea încrederii în tine. Desigur, trebuie să mai ai și un site potrivit, cu un conținut interesant, adresa singură nu e suficientă. La fel ca la o proprietate fizică (casă, teren).


2. Domeniul este un element promoțional suplimentar, de mare ajutor


De îndată ce înregistrezi un nume de domeniu bine gândit, vei intra imediat în afaceri. Un astfel de nume de domeniu poate fi folosit ca element motivațional pentru a face afaceri. Dacă nu ai încă materiale promoționale, începe prin a promova numele de domeniu.


3. Arată că ești un profesionist, nu un amator


Este foarte important ca în spatele adresei tale de pe Internet să fie văzută o afacere reală de către aceia care îți vizitează site-ul, pagina de vînzări.


4. Îți oferă o mare flexibilitate în viitorul tău online


Dacă vrei să îți dezvolți afacerea pe net, atunci înregistrarea propriului nume de domeniu este primul pas pe care trebuie ca să îl faci. În acest caz, vei avea posibilitatea în viitor de a completa panoplia ta de instrumente cu subdomenii web, de mare ajutor companiei tale. Domeniul propriu chiar îți dă o anumită libertate de acțiune în această direcție.


5. Este foarte ieftin să îți cumperi un domeniu propriu


Puteți cumpăra propriul nume de domeniu pentru doar câțiva euro pe an, sau chiar mai puțin. Găzduirea va costa aproximativ la fel de puțin. Uneori chiar 15-20 euro pe an. De ce ai renunța la un instrument atât de puternic de promovare online precum domeniul propriu?


domenii web



6. Odată cu domeniul propriu o să ai și o adresă de e-mail proprie, serioasă


Adresa ta de e-mail proprie promovează inspiră încredere. Un potențial client este mult mai confortabil să vadă o asemenea adresa, nu una provenind de la un serviciu gratuit.


7. Îți dă șansa de a crește în online


Cu propriul nume de domeniu și un site bun Unii furnizori de găzduire gratuită nu permit magazine online, iar atunci, dacă ai o afacere în e-commerce obligatoriu îți trebuie un domeniu propriu plătit, nu unul gratuit. 


8. Captarea informațiilor de către serviciile web free


Găzduirea gratuită, la fel ca și domeniul gratuit, impun multe restricții. De exemplu, nu este posibil să se utilizeze propriul sistem de răspuns automat pentru a colecta informații de contact de la vizitatori. Domeniul personalizat elimină 100% această limitare.


9. Domeniul propriu îți oferă un grad de independență extrem de mare


Cu propriul domeniu și cu propriul site, îți poți schimba oricând conținutul, poți adăuga sau elimina pagini și caracteristici, poți adăuga link-uri noi.


10. Memorabilitate și ușor de utilizat


Un domeniu propriu bine ales va ține loc de carte de vizită online care este cel mai ușor de reținut?


Beneficiile de a deține propriul nume de domeniu sunt numeroase și nu trebuie deloc ignorate.


Și, cel mai important, constituie baza oricărui proiect online de succes. Fii mereu tu însuți, găsește ceea ce te diferențiază de concurență, nu-ți fie teamă să-ți asumi responsabilitatea și domeniul propriu va fi un magnet pentru norocul tău web!


3 comentarii:

  1. un hosting bun, domenii cu prețuri accesibile

    RăspundețiȘtergere
  2. mie îmi place să se poate plăti și prin PayPal... alții nu oferă șansa asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, așa e. Chiar e bine să ai un domeniu .ro al tău anul ce vine, că nu se știe niciodată cînd îți trebuie.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!