Descoperă Bekid Marketplace - o platformă de vânzare online articole copii rapidă și simplă!

Dacă ești în căutarea unei platforme de vânzare articole copii online eficiente și ușor de utilizat, Bekid Marketplace este soluția ideală pentru tine! 

Vei beneficia de o înregistrare extrem de rapidă și simplă, iar încărcarea produselor pe care le comercializezi va fi la fel de ușoară. Este suficient ca să adaugi cele mai frumoase poze și interesante descrieri articolelor respective și cu siguranță vei atrage atenția potențialilor cumpărători.


Odată ce ai listat produsele, o să descoperi cu încântare că poți administra comenzile direct din aplicație și le poți livra rapid clienților ce și le-au solicitat. 


Mai mult decât atât, având acces la rapoarte detaliate de vânzări, poți ca să îți scalezi continuu business-ul de e-commerce și să vezi cu exactitate câți bani ai câștigat de la fiecare comandă. Se întâmplă acest lucru deoarece specialiștii care au imaginat platforma online Bekid Marketplace au pus pe prim plan dorința antreprenorilor din domeniu de a avea la dispoziție toate acele elemente care să le permită ca să deruleze o afacere profitabilă lună de lună, pe termen cât mai lung


Nu mai aștepta nici tu, dacă vinzi produse pentru copii și înregistrează-te chiar astăzi pe Bekid Marketplace, locul cel mai potrivit pentru a începe să-ți dezvolți afacerea ta online.


Ce este un marketplace online: informații de bază


Un marketplace online este o platformă digitală care permite vânzătorilor să își promoveze și să își vândă produsele sau serviciile către cumpărători. În general, acest tip de platformă funcționează ca o piață virtuală în care diferiți vânzători oferă produsele lor spre vânzare, iar cumpărătorii pot căuta, compara și cumpăra produsele într-un singur loc.


De obicei, un marketplace online facilitează tranzacțiile între vânzători și cumpărători, oferind instrumente de plată și opțiuni de livrare variate. În schimbul acestui serviciu, platforma primește o parte din veniturile obținute din vânzări.


Exemple de marketplace-uri online binecunoscute de toată lumea sunt: Amazon, eBay, Etsy și Airbnb. Aceste platforme sunt extrem de populare pe plan mondial atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, deoarece oferă acces la un număr mare de produse și clienți fără a fi necesară crearea propriului magazin online sau promovarea individuală a produselor. Astfel lucrurile se desfășoară mai lin, iar costurile cu afacerea sunt la final mai mici.


Bekid.ro este un magazin online dedicat produselor pentru copii, unde comercianții, producătorii sau importatorii pot vinde rapid și eficient articole de calitate pentru cei mici. Fie că este vorba de hăinuțe, jucării, cărți, mobilier sau accesorii, pe Bekid.ro găsești tot ce ai nevoie pentru a rasfăța așa cum merită orice copilaș, indiferent de vârsta pe care o are acesta.


Dacă vrei să afli mai multe despre Bekid.ro, apasă pe imaginea de mai jos:




Apelează la o platformă specializată de vânzări articole pentru copii și transformă-ți afacerea într-un succes!

Indiferent dacă ești un comerciant cu experiență, producător sau importator de articole pentru copii, una dintre cele mai importante decizii pe care o vei lua este cum vei comercializa produsele tale. Acesta este motivul pentru care ar trebui să apelezi la o platformă specializată de vânzări articole pentru copii, care îți poate ajuta să îți dezvolți afacerea și să obții succesul pe care îl dorești.


De ce să apelezi la o platformă specializată de vânzări articole pentru copii? 

În primul rând, astfel de platforme au experiență și expertiză în vânzarea de articole pentru copii, ceea ce înseamnă că știu cum să atragă atenția clienților potențiali și să îi convingă să cumpere produsele tale. Aceste platforme au o gamă largă de canale de marketing, cum ar fi marketingul prin email, marketingul social media și publicitatea plătită, ceea ce înseamnă că afacerea ta va fi expusă unui număr mare de clienți potențiali.


În plus, platformele specializate de vânzări articole pentru copii îți oferă posibilitatea de a-ți promova produsele în mod eficient, astfel încât să poți ajunge la un număr mare de clienți potențiali. Aceste platforme au o bază de date vastă de clienți, care caută constant produse pentru copii, iar prin listarea produselor tale pe aceste platforme, îți crești șansele de a-ți vinde produsele.


În afară de asta, platformele specializate de vânzări articole pentru copii îți oferă posibilitatea de a-ți îmbunătăți serviciile și experiența clienților. Aceste platforme oferă opțiuni de livrare rapidă și sigură, precum și o serie de opțiuni de plată, inclusiv plata online și plata la livrare, pentru a face cumpărăturile clienților cât mai ușoare și convenabile.


De asemenea, prin listarea produselor tale pe o platformă specializată de vânzări articole pentru copii, ai ocazia să primești feedback și să interacționezi cu clienții tăi într-un mod mai personalizat. Acest lucru îți permite să afli mai multe despre preferințele clienților tăi și să adaptezi produsele tale în consecință, ceea ce poate îmbunătăți în mod semnificativ vânzările tale.


Ce avantaje concrete ai ca vânzator pe platforma Bekid.ro?


  • În primul rând, nu vei duce lipsă de clienți. După înscriere vei avea acces nemijlocit la o comunitate de părinți și bunici interesați de produsele pentru copii, iar dacă ceea ce oferi este de calitate, aceștia se vor arăta interesați și de ofertele tale. Trebuie să afli că Bekid.ro are peste 100.000 de vizitatori lunar și o bază de date impresionantă de peste 50.000 de clienti fideli, oameni care sunt permanent în căutarea de produse de calitate pentru copii. Iar când este vorba de micuții lor, poți ca să fii sigur că vor plăti prețurile pe care le ceri dacă articolele tale sunt unele premium.


  • Vei beneficia de un mare grad de flexibilitate în gestionarea magazinului tău online. Poți ca să îți setezi propriile prețuri, să decizi care sunt cele mai potrivite modalități de livrare și politici de retur, fără a depinde de restricțiile pe care alte platforme de acest gen le impun comercianților înscriși pe ele.


  • Vei avea permanent parte de un suport premium din partea echipei Bekid.ro: asistență tehnică și administrativă, sfaturi și recomandări extrem de prețioase, pentru a-ți optimiza vânzările.


  • O promovare pentru produsele tale așa cum ai visat întotdeauna: rapidă și eficientă. Mai exact, respectivele articole vor fi afișate nu doar pe site-ul Bekid.ro, dar și pe rețelele social media ale platformei (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest), locuri unde ofertele tale pot ca să ajungă la mii de potențiali cumpărători.


  • Comision redus și clar de la bun început. Plătești doar un comision fix de 14%+TVA din valoarea comenzilor realizate prin intermediul platformei, fără niciun fel de alte taxe ascunse sau abonamente împovărătoare.


Cum te poți înscrie ca vânzător pe Bekid.ro?


Dacă ceea ce ai citit mai sus ți se pare interesant, atunci nu ezita ca să te înscrii și tu, așa cum au făcut și mulți alți comercianți pe platformă.


Mai exact, pentru a deveni vânzător pe Bekid.ro, trebuie sa urmezi doar câteva etape foarte ușoare:


  1. Accesează platforma marketplace.bekid.ro și completează cu mare atenție formularul de înscriere cu datele tale de contact și ale firmei tale de e-commerce.

  2. Echipe Bekid.ro iți va trimite foarte rapid un email cu toate instrucțiunile necesare pentru accesul la platformă.

  3. Îți creezi magazinul online pe Bekid.ro, adăugând produsele tale, descrierile, imaginile și prețurile. Totul va fi extrem de simplu, așa că nu trebuie să îți faci vreo grijă că nu te vei descurca.

  4. În afară de promovarea de care vei beneficia, nu uita să faci tu însuți reclamă noului tău magazin online cu produse pentru cei mici pe canalele tale de comunicare. Iar apoi stai în așteptarea comenzilor de la părinți și bunici, pentru că ele nu vor întârzia ca să apară spre bucuria ta.



Mai ales dacă ești un antreprenor la început de drum, alege să colaborezi cu platforma de vânzări marketplace.bekid.ro deoarece așa vei putea pune fundamentul unui business de succes pentru anii ce vor urma!


3 comentarii:

  1. George Stroiescu7/5/23 4:17 p.m.

    O sugestie interesantă pentru aceia care vor ca să înceapă o afacere în 2023 și nu se descurcă singuri. Cred că merită să fie luată în seamă. Eu m-am lovit de mari dificultăți când mi-am deschis magazinul online, în urmă cu mai mulți ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că e mai ieftin decât să apelez la cineva ca să îmi facă magazinul online. O să intru și eu ca să văd despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marketplace Bekid? nu am auzit până acum. Pare interesant...

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!